Leiderschap heeft alles te maken met wat je wil bereiken en hoe je in het leven staat. Beter gezegd hoe je gaat bereiken wat je wil bereiken.

Ben jij iemand die wel de dingen anders zou willen, maar niet goed weet hoe? Of ben jij iemand die wel droomt van de dingen maar er nooit goed toekomt? Wellicht ben je iemand die precies weet wat je wilt en ook hoe je het wilt, maar bij tijd en wijle net even dat extra ruggesteuntje kan gebruiken om volledig je doel te behalen.

Het goede nieuws is dat je niet direct hoeft te weten hoe je je doel gaat bereiken, als het voornemen er maar is. Hierna kun je met kleine stappen (die blijvend resultaat geven, in plaats van grote stappen die onoverkomelijk lijken en wellicht de plank misslaan) je op je pad richting je doel begeven.

Het andere goede nieuws is dat support dichterbij lijkt dan je wellicht tot nu toe hebt gedacht. Er zijn veel vormen van support en met de huidige social media mogelijkheden is het relatief makkelijk om een groep te vinden en je daarbij aan te sluiten.

Vraag is: Brengt het je dan wat je zoekt?

Die vraag kan alleen jij beantwoorden!

Tot die tijd kan ik je echter wel op weg helpen om daar te komen waar je wilt zijn!

Mijn vraag is: “Wil jij je committen aan jezelf om jezelf daarin te ondersteunen?

  • De 1e stap is om dit hardop uit te spreken: “Vanaf nu ga ik optimaal aan mezelf werken! Elke dag opnieuw!”
  • De 2e stap is om je in te schrijven op de gratis mini-cursus Voornemens 2013, die ingaat op commitment naar jezelf!

  • De 3e stap is om jezelf te feliciteren, met het nemen van de 1e stappen richting je eigen Leiderschap. Weet dat je er vanaf nu niet meer alleen voor hoeft te staan!

Door elke dag een kleine stap te nemen, zul je merken dat je dromen opeens bereikbaar zijn!

Op Jouw Leiderschap!

Elise

Chikara C&C