Hieronder vindt u een overzicht van gepubliceerde boeken. Deze boeken kunt u verkrijgen via de webshop of door direct contact op te nemen met Chikara C&C.

Droom je Leiderschap (2012):

Dit boekje vertelt het verhaal over een reis, tijdens welke er herinneringen naar boven komen, over dromen en gebeurtenissen die ons gevormd hebben. Als we verder willen komen en onze dromen willen volgen is het belangrijk dat we bepaalde bagage en ladingen achter ons laten. Deze kunnen we vervangen door nieuwe gedachten die ons gaan ondersteunen bij wat we willen. Dit boekje is een inleiding hoe hiermee om te gaan. Het is op een avontuurlijke wijze beschreven die u geboeid houdt van begin tot einde.

Dit boek is het 1e deel in de serie “Droom Je Leiderschap”. Het beschrijft de reis om te achterhalen wat je zo al aan bagage en overlevingsmechanismen hebt verzameld gedurende je leven en wat je kunt doen om bepaalde bagage te laten gaan en deze overlevingsmechanismen aan te passen. Tevens geeft het een eerste uitleg hoe de theorie hier achter werkt.

Over “Droom Je Leiderschap”:

Roy Martina, holistisch arts, internationaal bestseller auteur, trainer en spreker en ontwikkelaar van de revolutionaire methode Omega Healing:

Lexje* is een 5D dromer met 3D resultaten. Haar talent is creatief manifesteren, hetgeen inhoudt dat zij haar Rechter hersenhelft, die 5D kan denken activeert en vervolgens dat in de werkelijk 3D wereld kan waarmaken. Deze cursus leert je de basisprincipes om te
manifesteren wat je wilt. Voor de uitleg over 5D en 3D + een uitdaging om te beginnen met dromen kun je op deze link klikken.

Een korte video over de inhoud (waarom dromen het nemen van leiderschap kan tegengaan) en uitdaing is hier te vinden.

Brigitte Sumner, schrijfster, entrepreneur coach, trainer en speaker-Turnaround Coaching & Consultancy Ltd. Groot Brittanie:

Dit boekje is inspirerend met een serieuze ondertoon. Er worden dingen in behandeld die ogenschijnlijk heel onbeduidend lijken, maar bij nader inzien veel impact op je leven kunnen hebben. Het goede nieuws is dat met deze inzichten je de mogelijkheid hebt om je toekomst aan te passen, zoals jij die wil leven. Elise heeft met dit boekje voor eens en voor altijd duidelijk gemaakt dat je de keuze hebt om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Zij past dit bovendien met success in haar eigen leven toe.

Een hoofdstuk uit het boek “Droom je Leiderschap” – Lang vergeten herinneringen.

Het vervolg hierop is “Leid je Leiderschap”. Dit is een werkboek waarin je aan de hand van uitleg, vragen en opdrachten zelf aan de slag kan met je eigen bagage en overlevingsmechanismen achterhalen en deze waar nodig aan te passen. Aan dit boek wordt momenteel gewerkt.

=> Het boek “Droom je Leiderschap” is verkrijgbaar verkrijgbaar als paperback en e-book via:  www.ChikarasDreamShop.nl en via http://www.lulu.com/spotlight/Lexje of door direct contact op te nemen met Chikara C&C

Dreamin’ Your Leadership (2012)

English version of “Droom je Leiderschap”.

 

 

 


Also available via www.ChikarasDreamShop.nl as both softcover and e-book!

 Bewust Je Vakantie Beleven (2012)

Voor iedereen die op vakantie gaat of dagjes weggaat is er speciaal het boek “Bewust je Vakantie Beleven” het vervolg in de serie Leiderschapsboeken.

Het boek geeft een stappenplan weer dat aanvangt vanaf het moment dat u begint met de voorbereiding van uw vakantie en eindigt als u al even terugbent van de vakantie.

Willem Drees in Bizz (2011):

Volg de kinderen uit groep 8 van basisschool Willem Drees die hun eigen bedrijven oprichten met als doel producten van FairTrade te verkopen en winst te maken voor WarChild. Zie ook hun website: www.wordpress.com/willemdreesinbizz.