VakantieBoek – Bewust Je Vakantie Beleven

Vakantieboek – Bewust Je Vakantie Beleven!

Voor iedereen die op vakantie gaat of dagjes weggaat is er speciaal het vakantieboek “Bewust je Vakantie Beleven” het vervolg in de serie Leiderschapsboeken.

Het boek geeft een stappenplan weer dat aanvangt vanaf het moment dat u begint met de voorbereiding van uw vakantie en eindigt als u al even terugbent van de vakantie.

Door het stellen van korte vragen voorafgaande, gedurende en na afloop van uw vakantie, zult u ontdekken dat u een hele andere beleving krijgt van uw vakantie.

Dit begint met het moment dat u uw vakantie uitzoekt. U heeft bepaalde redenen om juist voor deze vakantie te kiezen. Voor sommigen zal dit de specifieke locatie inclusief activiteiten zijn, voor anderen het feit dat ze weg kunnen en even kunnen ontspannen.

Door na te denken over wat u wilt bereiken tijdens uw vakantie, zult u tijd gaan inplannen om niet alleen specifieke uitstapjes te maken (dan wel fikse wandelingen), maar ook om af en toe uit te rusten, bij te tanken en zo vol energie weer aan het dagelijkse leven te kunnen deelnemen na uw vakantie.

Dit boekje biedt u echter ook de mogelijkheid om bepaalde ontspannende (en plezier inspannende) activiteiten te blijven uitvoeren, ook als u al terugbrengt. Door extra aandacht te besteden aan de rustgevende en inspirerende momenten en deze vast te leggen (in woord en/of beeld), zult u de mogelijkheid ervaren om te kunnen terugkeren naar deze momenten en deze te integreren in uw dagelijkse leven.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Gedurende de zomermaanden kunt u het e-book gratis verkrijgen, door je naam en emailadres in te vullen of te betalen met een “tweet” (op Twitter) of een “like” (op Facebook).

U kunt echter ook het fysieke boek aanschaffen, inclusief CD. Gaat u hiervoor naar www.ChikarasDreamShop.nl.

Tot slot is een wedstrijd gekoppeld aan het boek. Iedereen die een reactie achterlaat hieronder, doet automatisch mee aan de wedstrijd! De leukste reactie krijgt – na bevestiging – het fysieke boek met CD toegestuurd!

4 Responses to VakantieBoek – Bewust Je Vakantie Beleven

  • Chikara Post author

   Dank je wel voor je compliment. Het was letterlijk een staaltje kunst. Tekenen, inscannen, verven, inscannen en daar was het dan (en oh ja, ontwerpen natuurlijk :-)). Wat betreft de vakantie, dit is al vakantie! Heb je het boek al gedownload?

 1. René

  Je omslag is inderdaad een mooi kunstwerkje.
  Helemaal jouw stijl ook.
  Ik zal het vakantieboek in sneltrein 🙂 vaart gebruiken want de komende vakanties zijn lange weekeinden.

 2. Chikara Post author

  Recentelijk heb ik een aantal vragen gekregen:
  Vraag 1) Waar kan ik de MP3-files vinden?
  Antwoord: Deze komen binnenkort (uiterlijk 7 juli) op deze pagina te staan.

  Vraag 2) Hoe ga ik om met de blanco pagina’s in het boekje?
  Antwoord: Per opdracht zijn er 1 of twee pagina’s gereserveerd met de gelijknamige titel. Afhankelijk van wat je wilt, kun je vaker de opdracht herhalen en doorschrijven op deze pagina(‘s).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *