Hieronder vindt u een overzicht van de prijzen per behandeling of een eventueel traject.

Particulier

Individuele sessies:

  • Ma t/m vr – 10.00u-18.00u: € 60,- per uur.
  • Ma t/m vr – 18.00u-22.00u: € 70,- per uur.
  • Za & zo: € 70,- per uur.

Behandelingen kunnen tussen de 1 en 2 uur duren afhankelijk van uw wensen en/of klachten. Er wordt minimaal één uur gerekend. Het tweede uur gaat per kwartier, met een maximum van twee uur.

Komt u voor een natuurgeneeskundig consult? Dan kunt u waarschijnlijk een vergoeding krijgen op basis van  Alternatieve Therapie (let op – het gaat hier om therapeutschap en niet om de professie van arts!). Check hiervoor bij uw zorgverzekering. Uitgesloten van vergoeding zijn DSW, ENO, ASR, Interpolis, Zorg en Zekerheid, HEMA, Anno 12, AZVZ, InTwente en Select&Go.

Het kan gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Wij verzoeken u dit zo vroeg mogelijk te melden. Doet u dit slechts 48 uur voorafgaande aan de afspraak, dan zal u het 1e uur in rekening worden gebracht. In geval van overmacht zullen er geen kosten in rekening worden gebracht, maar zal wel verzocht worden een nieuwe afspraak in te plannen.

Groepsessies:

  • Bewustwordingsavond: € 30,- per avond per persoon.
  • Meditatieve avonden: € 30,- per avond per persoon.
  • Workshops: Nader te bepalen.

Strippenkaarten:

Het is mogelijk om gebruik te maken een strippenkaart voor 5 sessies. U betaalt dan vooraf en krijgt 10% korting op de 5 sessies. Dit geldt zowel voor de individuele sessies als de avonden.

In geval van individuele sessies geldt dat wanneer u een afspraak maakt en deze binnen 48 uur voorafgaande aan de afspraak afzegt, de strip komt te vervallen, tenzij er sprake is van overmacht. Wanneer u eerder weet dat u niet kan komen, dan wordt u dringend gevraagd dit zo spoedig mogelijk te vertellen, zodat op deze tijd afspraken met andere clienten kunnen worden ingepland. De afspraak zal dan opnieuw worden gepland zonder dat dit ten koste gaat van uw strip.

Bedrijven

Individuele sessies:

  •  € 95,- ex BTW per uur.

Trajecten voor medewerkers:

Het is mogelijk om trajecten af te nemen voor uw medewerkers. Het gaat hierbij om een traject van 7 behandelingen van ieder anderhalf uur. Indien gewenst kan samen met de medewerker een evaluatie worden gemaakt ten behoeve van de voortgang.

Trajecten worden voorafgaande aan de 1e behandeling gefactureerd.

Workshops op locatie:

Indien gewenst kunnen er workshops op maat worden gegeven op locatie. Prijzen hiervoor kunnen worden aangevraagd en zijn afhankelijk van de wensen.

Meer informatie

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer informatie, uitleg of een vrijblijvende offerte? Belt u dan naar 06-14543336.

Indien contact niet gelijk mogelijk is…

Indien er niet kan worden opgenomen, spreekt u dan de voicemail in, stuur een SMS of stuurt u een mailtje naar Elise@ChikaraCC.nl. U zult dan zo snel mogelijk worden teruggebeld. Houdt u er rekening mee dat dit soms enkele uren kan duren, dan wel pas aan het einde van de dag kan zijn door lopende afspraken.

Verdere contactinformatie kunt u via deze link vinden.