Bij oktober denken we allemaal aan de herfst. Bij Chikara C&C staat deze maand echter centraal voor een jubileum. Vijf jaar geleden is de praktijk full-time open gegaan! Reden voor een feestje. Iedereen die mee wil vieren kan een cadeaubon ontvangen van € 10,- die geldig is tot eind 2016, hetgeen gelijk een goed begin is voor het inluiden van de feestdagen!

Bij een jubileum horen uiteraard meerdere acties. Vanaf deze maand wordt elke verjaardag weer in het zonnetje gezet. Ben jij jarig en wil je je verjaardag vieren in de praktijk? Ook dan kun je een cadeaubon ontvangen van € 10,-. Deze is een maand geldig vanaf de datum van je verjaardag en is te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.*

Omdat de donkere dagen nu hand over hand toenemen, willen we iedereen de gelegenheid geven om zo optimaal mogelijk deze dagen door te komen. Weet jij iemand die wel een “boost” kan gebruiken op mentaal en/of fysiek gebied? Verwijs hem of haar dan door en ontvang ook hiervoor een cadeaubon van € 10,- en lever deze in bij je eerstvolgende behandeling. Deze cadeaubon zal drie maanden geldig zijn vanaf de behandeldatum van de persoon die is doorverwezen door jou.

De donkere dagen luiden tevens de feestdagen in. Zoek je een origineel cadeau voor jezelf of een ander? Kan jij of iemand die je kent wel een “boost” gebruiken (of wellicht jullie allebei)? Overweeg dan eens een cadeaubon. Op één uur krijgt men € 10,- korting, op anderhalf uur € 15,- en op twee uur € 20,-. Komen jullie samen? Dan kunnen jullie allebei aanspraak maken op deze korting.

Tot slot zou ik graag willen weten wie er ook het komende jaar weer gebruik willen maken van de teruggave via de aanvullende ziektekostenverzekering. Vanaf komend jaar zijn de eisen verhoogd voor het zijn van een erkend therapeut. Dat betekent dat in de komende maanden de medische basiskennis herhaald wordt om erkend therapeut te kunnen blijven. Hier gaat tijd en geld in zitten.

Wil jij graag zien dat de mogelijkheid blijft bestaan? Geef dan een seintje en overweeg ter support een strippenkaart. Een strippenkaart behelst 5 behandelingen van minimaal een uur, waarbij men 10% korting ontvangt. Wil je bijdragen aan de studie én ben je geïnteresseerd in het afnemen van een strippenkaart in dit laatste kwartaal van 2016? Dan kun je nu bovenop de korting van minimaal € 30,-** nog eens € 20,- extra korting ontvangen. Uiteraard kun je dan in 2017 per behandeling een factuur krijgen voor de ziektekostenverzekering. Controleer nog wel even of jouw verzekering inderdaad natuurgeneeskundige behandelingen vergoed door therapeuten en niet alleen door artsen.

Heb jij zin om vol energie de herfst in te gaan? Maak dan nu een afspraak voor een “boost”behandeling en maak aanspraak op je korting!

* Standaard kan er één kortingsbon per behandeling worden ingeleverd.

** Geldig voor een strippenkaart van 60 minuten op de dag. Voor een strippenkaart van 90 minuten (op de dag) geldt standaard een korting van € 45,- plus dit kwartaal nog een extra korting van € 25,-.