Het Leven Als Een Toneel

Mindsets nader bekeken

Stel je voor dat je je leven zou kunnen projecteren op een toneel, hoe zou dit toneel er dan uitzien?

Als je van een afstandje naar dit toneel kijkt, ben je dan tevreden met wat je ziet?

 • Wat mis je en zou een “must” zijn om erop te hebben?
 • Wat zou je graag verwijderen van jouw toneel?

Welke vragen komen er nu bij je op, of beter welke gedachten?

 • Ben je tevreden?
 • Komen er allemaal gedachten naar voren die je vertellen dat je je leven toch nooit zo zou kunnen inrichten?
 • Als je wat van het toneel zou afhalen, blijft dit (of die persoon) steeds terugkeren naar je toneel?

Om jouw toneel te kunnen vormgeven zoals jij dat wilt, is het belangrijk om te weten wat je graag zou willen. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke dieperliggende gedachten hierachter zitten die je ondersteunen, dan wel tegenwerken, te weten je mindsets (=overlevingsmechanismen).

Wil jij meer weten hierover? Kijk dan eens naar het blogbericht over de lezing en workshop die plaats vond in het weekend van 22 en 23 maart tijdens de Spirituele Beurs te Rijswijk.

Wil jij ook de workshop “Het leven als een toneel” ervaren? Kom dan zondag 6 april naar Wognum naar de Spirituele Belevenis Beurs.

Heb je geen tijd om te komen en/of wil je meer informatie, neem dan contact op via Email@ChikaraCC.nl of bel 06-14543336.

One Response to Het Leven Als Een Toneel

 1. Alex

  De site zegt het al, welke gedachten blokkeren? Ik ben 53, wil veel, veel plannen, erg weinig komt van de grond. Met Elise het hier over gehad.
  Een oud kladblok was het vervoermiddel van woorden en begrippen. Die vormen een beeld. Wat wil ik? Wat kan ik? Waarom wel/niet? Op simpel papier wordt het me duidelijk. Echter, die papieren in mijn handen deden me voelen dat er nog afstand was, tussen mij en mijn plannen, en akties. Vreemd…

  Die papieren werden door Elise om beurten in en uit mijn handen gehaald, Elise schreef er zelf woorden en begrippen op die ik niet kon lezen. (De papieren waren gesloten en ik keek de andere kant op.) Na een Speyer therapie en veel inzichten bleek dat ik nog steeds, naal die jaren, met oude herinneringen en gedachten zit die me blokkeren.
  Ik zit nog in mijn “comfortzone”, lekker weer als kind op mijn kamertje, dikke muur, de deur dicht. Bekend maar niet produc-tief…

  Elise haalde de papieren om beurten uit mijn handen. De begrippen die ze er op schreef deden het gevoel in mijn handen veranderen…
  Van afstand naar een meer goed en open gevoel… Eenmaal zichtbaar waren die begrippen op mij van toepassing, in een positieve manier.

  Ik ben op dit gebied al heel wat gewend, dit was wel even een “eye opener” Heel frappant, heel mooi ook. Positief confronterend, een duwtje in de goede richting, zonder een opgestoken vinger. Dan zet je als counceler wel even wat neer!

  Dank Elise. Ik heb nog een aardige weg te gaan, maar inzicht geeft een vooruitzicht. Ik ga je vast nog zien en spreken.

  @lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *