Voornemens Verwezenlijken –

Droom je Valentijn

10429148-klavertje-vier-op-wit-wordt-geafa-soleerdWie is jouw Valentijn? Of beter gezegd wat is jouw Valentijn? Als jij iets voor jezelf zou mogen/kunnen doen, wat zou het dan zijn?

Kortom, hoe maak jij je Valentijnsdag speciaal? Of beter nog, hoe kun jij de komende tijd speciaal maken? Deze lezing gaat dieper in op het neerzetten (dromen) van je Valentijn, met als doel dit te gaan verwezenlijken!

Het dromen van je Valentijn is gebaseerd op het dromen van je Leiderschap. Weten wat het is wat je tegenhoudt bij het verwezenlijken van je dromen, in dit geval wat jou gelukkig maakt. Weten wat je gelukkig maakt en dromen hierover is stap 1, verwezenlijken stap 2. En daarvoor hebben we voornemens.

Veel mensen denken bij voornemens aan 1 januari. Voornemens zijn echter niet beperkt tot de 1e maand van het jaar (zoals veel mensen zich steeds meer realiseren) en daarmee ook zeker niet tot een dag als Valentijnsdag. Maar Valentijnsdag heeft wel iets heel speciaals. Het is een dag van warmte en een dag met een gedenkwaardige datum, 14 februari. Dit jaar helemaal: 14-02-2014.

Wat zou jij voor jezelf willen realiseren? Hoe gaat jouw Valentijnsdag eruit zien? Of beter gezegd, als jij zelf kan invullen wat jouw “Valentijn” voor jou inhoudt, wat zou dat dan zijn?

Kun jij wat inspiratie en ondersteuning hierbij gebruiken? Kom dan naar de lezing om 10.45u in de lezingruimte rechts achterin en/of kom naar de workshop om 15.45u in de workshopruimte, einde links. Daar zal ik je meenemen in je droom en je zo de eerste stappen laten zetten, richting het verwezenlijken hiervan.

Wie nieuwsgierig is, kan voor meer informatie terecht op http://chikaracc.nl/14-02-2014/. Hier is meer informatie te vinden over:

  • De lezing (10.45u) en workshop (15.45u) op zaterdag 25 januari;
  • De cursus Voornemens – Valentine’s edition, inclusief leuke aanbieding!
  • De speciale bewustwordingsavond Valentine’s Eve;
  • De workshop Valentine’s Special 14-02-2014.

Uiteraard zal de lezing, net als de workshop interactief zijn, met een leuke attentie én aanbieding!

Lezing Voornemens Verwezenlijken – Droom je Valentijn:

Zaterdag 25 januari ’14 – 10.45u, Lezingruimte rechts achterin.